РЕШЕНИЯ ЗА ФИЛТРИРАНА ВОДА В ХОРЕКА ИНДУСТРИЯТА

Осигурете комфортно и достъпно изживяване при консумация на различни видове вода за вашите гости и клиенти.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Решения за вода, толкова разнообразни, колкото и вашият ХоРеКа обект

Ние предлагаме диспенсъри за вода, които отговарят на Вашите изисквания.

WATERLOGIC H1 BAR

Ефективно се справя с осигуряване на големи обеми филтрирана вода на момента.

 

бързо пълнене на няколко бутилки или гарафи едновременно
Опции вода: Студена, газирана, стайна
Капацитет студена, газирана вода: 80 литра на час
WLH2 FIREWALLTM BAR CLASSE SERIES

Единствена по рода си бърза и ефективна филтрация с елегантна и стилна визия.

 

Висококачествен карбонов филтър
BioCote® защита; Firewall UV
Потребление повече от 100 души
COBRA 3 WAY TAP

Вградена система с голям капацитет.

 

 

Висококачествен карбонов филтър
Студена, газирана, стайна
Капацитет 65 литра на час

Предложете на гостите си вода според най-високите хигиенни стандарти. Диспенсърите за филтрирана вода за ХоРеКа индустрията правят това възможно! Те се свързват директно към вашата водопроводна мрежа и безпроблемно се монтират на вашия плот.

Многобройни хигиенни функции, като професионални филтри и UV технология, гарантират, че винаги предлагате на гостите си прясно филтрирана вода. Благодарение на различни видове вода, като свежо студена или газирана, можете да сервирате водата по начина, по който Вашите гости я предпочитат.

Щастливи сме да Ви помогнем да намерите правилното решение за вода за Вашия ХоРеКа бизнес. Свържете се с нас за консултация без ангажимент или научете повече за многобройните предимства на диспенсъра за вода в ХоРеКа индустрията.

Нашите дозиращи системи са направени да бъдат надеждни и да осигуряват ледено студена, газирана и вода със стайна температура в натоварени локации:

Удовлетвореност на клиента

Студена, газирана или стайна температура на водата: предложете на гостите си бързо обслужване и разнообразие от видове вода с едно натискане на бутон.

Хигиена

С диспенсър за вода в ХоРеКа индустрията, винаги можете да сервирате на гостите си чиста, питейна вода според най-високите хигиенни стандарти.

Качество на водата

Използвайте чиста вода Culligan за Вашите напитки и приготвяне на храна. Качествена разлика, която ще вкусите.

Идеалното решение за ХоРеКа сектора

По-висока удовлетвореност на клиентите, по-добро качество на водата и първокласно обслужване: ХоРеКа диспенсърът за вода прави това възможно.

Отлично обслужване за гостите на ресторанта

С ХоРеКа филтрирана вода вече не е нужно да се притеснявате за охлаждането или логистиката на бутилките. Можете да налеете водата директно в елегантни стъклени гарафи и чаши и да я сервирате на гостите си. Това ви позволява да се концентрирате върху това, което е наистина важно: бързото и възможно най-доброто обслужване за вашите гости.

Освежаващи напитки за гостите на хотела

Всеки гост на хотела цени освежаваща напитка след дълъг ден. Диспенсър за вода на рецепцията или в салона може да се използва от гостите по всяко време и предлага разнообразие от опции за свежи напитки. Студена или газирана вода са само две възможожните опции за това как вашите гости, могат да се насладят на водата.

Превърнете вашата вода в източник на печалба

Culligan означава максимална доходност. Когато изберете някое от нашите висококачествени решения за филтрирана вода, вие подобрявате своята рентабилност - и то забележимо.

Насладете се на вода от 2.50 лева на ден

Литър чешмяна вода струва само 0,2 лева. Добавя се само Вашата наемна цена за диспенсъра за вода – независимо от Вашето потребление. Можете да дозирате, колкото искате вода, без да променяте наемната си цена. Поддръжката и профилактиката вече са включени в наемната цена. Това прави диспенсъра за вода много по-евтина опция спрямо доставката на бутилки за еднократна употреба.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-SaveMoney01
CulliganUK-icon-savings-fill

Съхраняване на празни опаковки не е необходимо

Препълнени сте с празни бутилки? Тогава нашата ХоРеКа ситема за филтрирана вода е идеалното решение! Не изисква място за съхранение на празни бутилки и може да се постави върху или под плота, за да спести място. Това намалява Вашите разходи за съхранение в дългосрочен план!

weniger-plastik-wasserflaschen
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Имате специфичен въпрос?

Тук можете да намерите най-важната информация за диспенсъри за вода за ХоРеКа

Какви видове вода мога да предложа на гостите си?

Устройства Culligan за ХоРеКа индустрията осигуряват филтрирана вода с първокласно качество, която задоволява различните нужди на вашите клиенти. Можете да избирате между студена, газирана или вода със стайна температура . Шприцове, които изискват вода с особено високо съдържание на газирана вода, също не са проблем.

Възможно ли е да избера устройство, което най-добре отговаря на моя интериорен дизайн?

Благодарение на техния стилен и елегантен дизайн, диспенсъри Culligan пасват на повечето интериорни стилове.
Ние предлагаме богата гама от подходящи уреди. Независимо дали е висококачествена неръждаема стомана, елегантно черно или закалено стъкло: ние ще се радваме да ви помогнем да намерите правилния диспенсър за вода.

Какви услуги предоставя Culligan, когато наемам диспенсър за вода?

С Culligan вие получавате цялостно обслужване. Освен монтажа на диспенсърите от опитен сервизен техник, в наемната цена е включена и редовна профилактика на уредите. Резервни части и филтри също са включени и се подменят от нашите сервизни техници при необходимост.

Свържете се с нашите експерти

Моля, попълнете този формуляр, за да можем да се свържем с вас относно вашето запитване.

    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.