Решенията за филтрация за дома Culligan

Ние в Culligan разбираме значението на чистата вода с отличен вкус за здравето и благополучието на Вашето семейство. С над 80 години опит в пречистването на вода, ние сме горди да предложим избор от иновативни решения за вода за дома, пригодени да отговорят на вашите специфични нужди.

Вижте всички продукти
Sector Residential 1

Открийте нашата гама от решения за филтрация на вода у дома

Разгледайте нашата гама от решения за вода за дома, предназначени да ви осигурят по-добра вода за Вас и Вашето семейство.

Системи за филтриране на вода

Усъвършенствани системи за пречистване на Вашата вода.

Омекотители за вода

Ефикасни решения за по-мека, по-качествена вода.

Culligan Image

Защо да изберете Culligan за нуждите ви у дома?

Експертиза на която може да се доверите
Culligan е утвърдено име в пречистването на водата от 1936 г. насам. Нашите опитни професионалисти са посветени на това да Ви предоставят най-добрите решения за вода, подкрепени от най-съвременни технологии.
Персонализирани решения
Вярваме, че всяко домакинство е уникално. Нашите експерти ще оценят качеството на Вашата вода и специфичните изисквания, за да проектират персонализирано решение, което доставя чиста вода с отличен вкус за Вас и Вашето семейство.
Богата гама от продукти
От омекотители за вода и системи за филтриране до решения за обработка на вода на целия дом, Culligan предлага комплексна селекция от продукти, които да задоволят нуждите от вода на Вашето домакинство.
Culligan Image

40 милиарда

…по-малко пластмасови бутилки, използвани в световен мащаб всяка година, благодарение на продуктите на Culligan.

Нашата мисия в Culligan е да намалим зависимостта от пластмаса за еднократна употреба в домакинствата, защитавайки устойчивостта и околната среда в бъдеще. Открийте как се посвещаваме на създаването на по-чист и по-устойчив свят.

Нашето влияние

Направете запитване

Закупуване или наем? Изборът е Ваш! Можете да получите индивидуална консултация и да се насладите на по-добрата вода.

  Стъпка 1/3

  Две имена

  Back

  Стъпка 2/3

  Местопололожение на обекта?

  Back

  Стъпка 3/3

  Как можем да се свържем с вас?


  Culligan Image

  Culligan AC Slim RO

  Най-съвременна система за обратна осмоза под мивката.

  Насладете се на чиста вода със страхотен вкус, без да заемате излишно място на плота, тъй като тази спестяваща място система се побира удобно под вашата мивка.

  С неговия най-модерен карбонов филтър можете да се наслаждавате на постоянно висококачествена вода, елиминирайки замърсителите.
  Усъвършенстваната филтрация с обратна осмоза не само подобрява вкуса, но също така премахва примесите, като гарантира, че вашата вода за пиене и готвене е с най-високо качество.

  Вижте продукта
  Culligan Image

  Ние от Culligan сме на разположение за Вас

  Монтаж
  Нашите квалифицирани техници монтират безпроблемно пълната ни гама оборудване за филтрирана вода, включително диспенсъри за вода, вградени системи за студена и топла вода и фонтани за пиене. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка.
  Поддръжка
  Ние вярваме в грижата за вашето оборудване с редовна поддръжка. В зависимост от продукта, който изберете, нашата услуга включва: профилактика на наето оборудване, санитация, подмяна на филтърна комбинация, подмяна на захабени компоненти( при необходимост)
  Консултация
  Ако има техническа неизправност, ние ще реагираме бързо, просто ни се обадете и ние или ще поправим, или ще заменим вашата машина. Ние предоставяме комплексна услуга , за да ви гарантираме изправни и работещи машини.