Нашата сервизна услуга

Нашият екип от експертни технически лица ще бъде на място, за да се погрижи за Вашето оборудване. От монтажа до профилактиката и последваща поддръжка. Доверете се на експертите. Доверете се на Culligan.

Свържете се с нас
Culligan 3
banner_01_service

Защо да изберете Culligan?

Можете да бъдете спокойни с Culligan – вашият доверен партньор в осигуряването на чиста, питейна вода над +85 години.

Независимо дали обмисляте диспенсър за филтрирана вода, надеждна система за омекотяване на вода, вградено решение за филтрация или обществени системи за пиене тип фонтан, нашият експертен екип е насреща.

Бъдете сигурни, че нашият квалифициран екип ще Ви помогне да изберете правилното устройство което да отговаря на нуждите ви , гарантирайки, че винаги ще се наслаждавате на вода със страхотен вкус винаги, когато имате нужда от нея.

С Culligan по-добрата вода е само на крачка разстояние.

Нашите персонализирани услуги от нашите експерти

Открийте специализирани услуги, които отговарят на спецификациите на нашите продукти:

Culligan Image

Обслужване и поддръжка на диспенсъри за филтрирана вода

Готови ли сте да наемете своя диспенсър за вода? Ние ви предоставяме комплексна услуга.

Това включва монтаж, текуща поддръжка, подмяна на филтри и подмяна на захабени компоненти при необходимост. За да гарантираме, че вашата машина е хигиенична, ние санитираме машините, когато извършваме планирана профилактика.

Можете да разчитате на нас, за да Ви консултираме къде е най-подходящото място за Вашата машина, за да бъдете сигурни, че е разположена в близост до водоизточник и електрическата мрежа или да осигурим допълнително ВиК трасе при необходимост.

banner_03_service

Цялостна грижа за вградени решения за филтрирана вода

Ние предлагаме цялостно обслужване на вградените решения за филтрирана вода.

Доверете ни се , ние ще се погрижим за всичко, от монтажа и поддръжката до пълната профилактика ,за да се наслаждавате на безпроблемна работа и вода със страхотен вкус.

banner_04_service

Монтаж и поддръжка на филтриращи системи тип фонтан

Нашите квалифицирани технически лица извършват поддръжка, както на системи тип фонтан за обществена употреба, така и на станции за пълнене на бутилки.

Преди монтажа ние извършваме задълбочено проучване на обекта, като гарантираме, че вземаме предвид достъпа до водоснабдяване.

Като проактивен подход, ние извършваме пълна профилактика на всеки 6 месеца, за да се наслаждавате на безпроблемна работа на машините и безкомпромисна хигиена на пречистената, питейна вода.

Монтаж
Нашите квалифицирани техници монтират безпроблемно пълната ни гама оборудване за филтрирана вода, вградени системи за студена и топла вода и фонтани за пиене. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка.
Поддръжка
Ние вярваме в грижата за вашето оборудване с редовна поддръжк. В зависимост от продукта, който изберете, нашата услуга включва: профилактика на наетото оборудване, санитация, подмяна на филтърна комбинация, подмяна на захабени компоненти( при необходимост)
Сигнали
Ако има техническа неизправност, ние ще реагираме бързо, просто ни се обадете и ние или ще поправим, или ще заменим вашата машина. Ние предоставяме комплексна услуга ,за да ви гарантираме изправни и работещи машини.
Консултация
Не сте сигурни в правилния продукт за вас? Посъветвайте се с нашите експерти кое е най-подходящото решение за вашите нужди.

Свържете се с експерт

Попълнете този формуляр, за да можем да се свържем с Вас относно вашето запитване.

    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.