Филтрираме водата, за да повишим качеството на живота, опазвайки околната среда.

image-1

Ние сме Culligan.

Нашата мисия е да осигурим на хората незабавен достъп до чиста, безопасна и по-вкусна вода чрез нашия ненадминат опит в устойчивостта, науката и обслужването.

Culligan International
10_Outdoor_Front-Door-Technician_6792-1

Вашият партньор за по-добра вода.

Повече от 80 години Culligan е световен лидер в пречистването на питейна вода, предлагайки цялостни решения – от филтриращи системи за дома, до бизнес решения за осигуряване на чиста, питейна вода. Ние стартирахме като доставчик на омекотители за вода за домакинства и изградихме доверено име в над 90 страни, с повече от 35 марки в нашето портфолио. Като глобални и местни експерти по водата, ние сме ангажирани с трансформирането на водата, за да подобрим живота на хората и да защитим планетата за всички.

Нашата история
Повече от 90 години ние сме
на мисия да осигурим чиста,
здравословна вода със страхотен вкус.
1936
1942
1958
1975
1987
1990
2015
2020
2021
2022
Нашата история
Повече от 90 години ние сме
на мисия да осигурим чиста,
здравословна вода със страхотен вкус.

Нашият отпечатък

Трансформираме водата за милиони по света.

Нашите продукти и услуги осигуряват чиста и безопасна вода в домовете, офисите и общностите по целия свят.
Map-1
140M
потребители, обслужвани ежегодно
90+
държави с директни и индиректни операции
20K+
сервизни посещения на ден
14K+
служители по целия свят
ourimpact_hero-1

Правим най-доброто за хората и планетата.

Ние сме посветени на трансформирането на водата, положителното въздействие върху живота на хората и опазването на околната среда. Вижте по-подробно нашата работа в областта на устойчивостта, иновациите, разнообразието и приобщаването и още.

Изтеглете нашия ESG доклад

Нашите ангажименти за устойчивост

Homes glass water 1

Предлагаме устойчиви алтернативи за всякакви нужди от хидратация, независимо дали сте у дома, на работа или в движение. Разработихме и внедрихме инструменти за оценка на жизнения цикъл на продуктите, които се базират на данни, и до 2030 година целим да оценим 100% от нашите нови продукти, използвайки критерии за ESG.

Активно работим по проследяване и намаляване на нашия екологичен отпечатък , иновации в управлението на водата и защита на биоразнообразието.

Ние се ангажираме да изграждаме разнообразно и справедливо работно място по целия свят. Нашите цели за 2030 година включват поне 35% жени в лидерски позиции и увеличаване на расовото и етническото представителство в ръководни позиции в САЩ.

Ние сме посветени на етичен и отговорен бизнес, отнасяйки се с уважение към всички. Поставили сме си високи цели за бъдещето. До 2030 година целим всичките си доставчици да признаят и спазват нашия Кодекс за поведение на доставчици и критериите за ESG.

Опазване на околната среда

500 милиона
Редуцираме употребата на >500 милиона килограма пластмаса годишно
5 милиарда
Спестяваме приблизително 5 милиарда килограма CO2 емисии годишно
Намаляване с приблизително 40 милиарда на брой пластмасови бутилки за еднократна употреба годишно

Калкулатор за въздействие върху околната среда

Вижте позитивната промяна,
която можете да направите.

Когато използвате Culligan, вие помагате на околната среда.
Изберете продукт, за да видите колко ресурси спестявате.

категория:
Време:
Бихте могли да спестите:
01
500 ml пластмасови бутилки за еднократна употреба
02
kg пластмаса
0
kg CO2 еквивалент
Това би било равно на:
0
Километри, изминати от автомобил3
0
Часове работа на LED крушка4
0
Часове полети със самолет5
0
Дървесен разсад, отглеждан 10 години6

Представените данни се базират на избран продуктов регион.

  1. На базата на същия обем вода, консумиран с продуктите на Culligan и с най-подходящото сравнение, като 500 ml. PET пластмасови бутилки за вода или вода, преварена в чайник.
  2. Въз основа на общото тегло на пластмасата, използвана в 500 ml PET пластмасови бутилки за вода, минус общото тегло на пластмасата, използвана в продуктите и опаковките на Culligan.
  3. Въз основа на въглеродното въздействие на разстоянието, изминато от средно превозно средство, задвижвано с бензин, въз основа на US EPA https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gas-equivalencies-calculator
  4. Въз основа на въглеродното въздействие на 9-ватова светодиодна (LED) крушка, работеща в Австралия.
  5. Въз основа на въздействието върху въглеродните емисии на броя часове, полети с Boeing 747-400 (използван за международни полети на дълги разстояния), въз основа на Carbon Independent https://www.carbonindependent.org/22.html
  6. Въз основа на ползата от отстраняването на въглерод от иглолистно или широколистно дърво със среден растеж, засадено в градска среда и оставено да расте в продължение на 10 години, въз основа на US EPA: https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gases-equivalencies-calculator-calculations-and-references#seedlings