НАШАТА СЕРВИЗНА УСЛУГА

Нашият екип от експертни технически лица ще бъде там, за да се погрижи за Вашето оборудване. От монтажа до профилактиката и последваща поддръжка. Доверете се на експертите. Доверете се на Culligan.
Свържете се с нас, с радост ще Ви съдействаме, на разположение сме!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Защо да изберете Culligan?

Както при всеки специализиран продукт, ние знаем, колко е важно да сте спокойни и сигурни, че оборудването Ви е монтирано и поддържано правилно.

Независимо дали искате да монтираме диспенсър или вградено решение за филтрирана вода можете да разчитате на нашите експерти, които да Ви консултират.

Нашият опит обхваща всички сектори и всякакви изисквания. Разполагаме с безценно ноу-хау, за да гарантираме, че Вашето оборудване е настроено и поддържано правилно.

Бъдете сигурни, че нашият екип от квалифицирани специалисти ще гарантира, че Вашата система работи с оптимална производителност, доставяйки по-добра вода за Вас винаги, когато имате нужда.

Как работим?

Специализирани услуги, извършвани от експерти

Сервиз и поддръжка на машини за филтрирана вода

При опция отдаване под наем , ние предоставяме техническа поддръжка през целия наемен период.

Това включва монтаж текуща поддръжка и сервизна реакция при неизправност. За да гарантираме, че Вашата машина е дезинфекцирана и безопасна за употреба, ние извършваме санитация на оборудването.

Обмисляте избор на решение за филтрирана вода? Ние можем да Ви помогнем да изберете правилното място за вашата машина, като гарантираме, че тя е разположена близо до водоизточник и в близост до електрическата мрежа . Ние  извършваме редовна поддръжка на Вашата машина, подмяна на филтри и почистване при всяка профилактика.


Пълна грижа за вградени решения за филтрирана вода

Ние предлагаме обслужване и поддръжка, които покриват всичко, от което се нуждаете за Вашето многофункционално, вградено решение за вода. Това включва редовно обслужване, смяна на филтри, сервизна реакция при неизправност.

Монтираме и сервизираме устройства в цялата страна. След извършване на предварителен оглед на място, нашите оторизирани техници ще Ви посъветват за най-подходящото място за вашия охлаждащ блок и смесител.


Монтаж и поддръжка на филтрираща система тип „фонтан“

Нашите оторизирани техници са обучени за имплементация и поддръжка, както на вътрешни, така и на външни филтриращи системи тип „фонтан“ и станции за пълнене на бутилки. Ние ще извършим проучване на обекта и ще инсталираме вашата филтрираща система на договореното място, като вземем предвид достъпа до водоснабдяване с питейна вода и обратен канал, при необходимост.

И за да гарантираме оптимален живот на Вашето оборудване, ние подменяме комбинацията от филтри и профилактираме машините на всеки 6 месеца. Това помага да се елиминират замърсителите, както в питейната вода, така и в самата машина.


Сертификация

Всички наши продукти отговарят на най-високите хигиенни норми и стандарти, притежават всички значими за индустрията сертификати и са одобрени от WQA, най-реномираната международна организация в света.

Имате още въпроси?

Можете да откриете често задавани въпроси в нашата секция ЧЗВ
ЧЗВ

Свържете се с нашите експерти

Моля, попълнете този формуляр, за да можем да се свържем с вас относно вашето запитване.

    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.