Системи за филтрация на питейна вода за домакинства

Домашна система за филтрация на вода под мивката гарантира чиста, безопасна ,питейна вода, редуцира употребата на пластмаса за еднократна употреба и осигурява удобен достъп до пречистена вода на момента, директно от Вашия смесител.

Filtration AC Slim 1

AC Slim +
 • Регулирайте солеността на водата според вашия вкус
 • Филтриране с обратна осмоза за отстраняване на всички примеси
 • Напълно проектиран и изработен с внимание в Италия
UF Slim
 • Регулирайте солеността на водата според вашия вкус
 • Филтриране с ултрафилтрация за отстраняване на всички примеси
 • Напълно проектиран и изработен с внимание в Италия
Zero
 • Компактна система за обратна осмоза
 • Пречистена вода директно от водопровода
 • Малък,бял,безшумен корпус
Uno
 • Устойчиво решение за пречистена вода у дома
 • Лесна поддръжка
 • Смяна на филтър веднъж годишно
Cube Firewall® Настолен диспенсър
 • Безкомпромисно пречистване с UVC Firewall® до 99,99% без вируси
 • Перфектен за компактни пространства на работното място и вкъщи
 • Устойчиво и енергийно ефективно решение

Защо да изберете система за филтрация Culligan?

Culligan включва усъвършенствани технологии за филтриране , за да гарантира, че водата, която консумирате е безопасна, чиста и със страхотен вкус. Разгледайте предимствата от избора на система за филтриране на вода Culligan за вашия дом.
Select:

Насладете се на по-добрата вода

Нашите филтриращи системи за вода, премахват замърсители, осигурявайки за вас и вашето семейство по-безопасна и здравословна, питейна вода.

Филтриращите системи на Culligan не само пречистват водата, но и подобряват вкусовите качества.

Можете да се насладите на вкуса на чистата вода без неприятен послевкус, което прави хидратацията приятно изживяване.

Homes kitchen family 2

Удобство и устойчивост

Насладете се на удобството да разполагате с чиста, филтрирана вода под ръка, гарантирайки, че всяка напитка и всяко ястие, приготвено с нея е с най-високо качество.

Елиминирайки необходимостта от бутилирана вода, вие не само спестявате пари, но и допринасяте за устойчивост, намалявайки значително употребата на пластмасовите отпадъци, генерирани от бутилките за еднократна употреба.

Finances 3

Качествен контрол

Culligan има дългогодишна репутация в предоставянето на висококачествени решения за пречистване на вода в световен мащаб.

8 милиона домакинства в Света използват нашата по-чиста, питейна вода. Нашите продукти са проектирани да отговарят на строгите браншови стандарти и да осигуряват надеждна производителност.

Culligan staff 2

Усъвършенствани технологии

Ние предлагаме усъвършенствани технологии за филтриране, включително обратна осмоза и филтрация на базата на активен въглен.

Обратната осмоза ефективно елиминира дори най-малките замърсители, като гарантира, че водата е безопасна и чиста. Филтриращите системи елиминират хлора и бактериите, подобрявайки вкуса и качеството на водата.

Нашият ангажимент към иновациите гарантира, че ще се насладите на безопасна, чиста вода с отличен вкус,винаги, когато имате нужда.

Water filtration 5
Culligan Image

Гъвкави условия за закупуване

Когато закупите

 • Еднократна сума и устройството е Ваша собственост
 • Пластмасовите бутилки за еднократна употреба остават в миналото
 • Благодарение на системата за филтрирана вода във вашия дом , разполагате с неограничен източник на свежа, пречистена на момента вода за цялото семейство.
Culligan Image

Как работят филтриращите системи за вода Culligan?

Насладете се на ефективността на филтриращите решения за вода на Culligan, които използват висококачествени системи за пречистване, на базата на активен въглен или обратна осмоза.

Тези компактни, дискретни модули се побират под вашата кухненска мивка или в съседен шкаф. Те се свързват директно към източника на студена вода, като гарантират, че всяка капка е обработена, преди да достигне вашия смесител. Свържете се с нас, за да научите повече.

Свържете се с нас
Culligan Image

Премахнете пластмасовите бутилки за еднократна употреба

Системите за филтриране на вода Culligan помагат за премахването на пластмасата за еднократна употреба, като предоставят удобна, рентабилна и екологична алтернатива на бутилирана вода.

Като насърчават използването на бутилки за многократна употреба и намаляват зависимостта от пластмаса за еднократна употреба, тези системи допринасят за намаляване на пластмасовите отпадъци и свързаните с тях въздействия върху околната среда.

Свържете се с нас, за да научите повече
Culligan Image

The Culligan AC Slim RO

Авангардна система за обратна осмоза с директен поток.

Спестяваща място система под мивка за чиста вода със страхотен вкус без да заема ценно пространство от Вашия плот.

Постоянен източник на висококачествена вода, без замърсители, благодарение на филтъра с карбонов блок.

Усъвършенстваната филтрация с обратна осмоза подобрява вкуса, премахва примесите и подобрява както качеството на водата за пиене, така и за готвене.

Вижте продукта
Culligan Image

Ние от Culligan сме на разположение за Вас

Монтаж
Нашите квалифицирани техници монтират безпроблемно пълната ни гама оборудване за филтрирана вода, включително диспенсъри за вода, вградени системи за студена и топла вода и фонтани за пиене. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка.
Поддръжка
Ние вярваме в грижата за вашето оборудване с редовна поддръжка. В зависимост от продукта, който изберете, нашата услуга включва: профилактика на наето оборудване, санитация, подмяна на филтърна комбинация, подмяна на захабени компоненти( при необходимост)
Консултация
Ако има техническа неизправност, ние ще реагираме бързо, просто ни се обадете и ние или ще поправим, или ще заменим вашата машина. Ние предоставяме комплексна услуга , за да ви гарантираме изправни и работещи машини.

Често Задавани Въпроси

Системите за филтриране на вода под мивка Culligan използват филтрация, на базата на активен въглен или обратна осмоза, за да отстранят примесите и замърсителите от вашата чешмяна вода. Докато водата преминава през тези филтри, те улавят замърсителите, осигурявайки по-чиста вода с по-добър вкус директно от вашия смесител.

Тези системи могат ефективно да премахват широка гама от замърсители, включително хлор, утайки, тежки метали (като олово и мед), бактерии, вируси, пестициди и различни химикали. Специфичните отстранени замърсители зависят от типа филтър, използван във вашата система. Свържете се с нашите експерти, за да научите повече. (връзка за получаване на страница с оферта)

Препоръчва се професионална инсталация, за да се осигури правилно разположение, връзки без течове и оптимална производителност. Професионално техническо лице също може да ви помогне да изберете най-доброто място за вашата система. Инжинерите на Culligan имат дългогодишен опит в инсталирането на широка гама водни системи за домакинства. Научете повече за нашата услуга. (връзка към страницата „нашата услуга“ в „Решения за дома“)

Абсолютно. Тези две системи служат за различни цели във вашия дом. Докато системите за филтриране на вода под мивката подобряват качеството на вашата питейна вода, омекотителите за вода ефективно се борят с проблеми с твърдата вода като натрупване на варовик, петна от вода по съдоветe и суха кожа. Тази комбинация Ви позволява да обърнете внимание на всички аспекти на качеството на Вашата вода, осигурявайки оптимални резултати за почистване, къпане, готвене и консумация.

Ако търсите начини да имате по-екологичен дом, филтрирането на водата под мивката предлага отлична отправна точка. Осигурявайки практически безкраен източник на филтрирана вода на момента у дома, този подход намалява зависимостта от пластмасови бутилки за еднократна употреба. Благодарение на решенията за дома на Culligan изчислихме, че всяка година 40 милиарда пластмасови бутилки са спасени от това да попаднат в сметищата по света.

За Вас могат да преставляват интерес и.....

Всичко необходимо, за да осигурите чиста, висококачествена вода във вашия дом.

Омекотители за вода

Ефикасни решения за по-мека, по-качествена вода.