По-добрата вода у дома

С нашата широка гама от продукти и услуги, включително диспенсери за вода, системи за филтриране на вода и омекотители за вода, ние се ангажираме да подобрим качеството на водата за домакинствата, като я направим безопасна, чиста и с отличен вкус.

Свържете се с нас
Sector Residential 2

Решения за чиста, питейна вода за дома

От доставяне на чиста питейна вода до справяне с проблемите с твърдата вода и осигуряване на екологични системи за филтриране, Culligan покрива всички нужди от вода за жилищни сгради.

Culligan Product
Диспенсъри за вода

Диспенсърите за охлаждане на вода Culligan са предназначени да осигурят на домовете удобен достъп до висококачествена, освежаваща питейна вода. Нашите стилни диспенсъри отговарят на всяко предпочитание, предлагайки опции за топла, студена, стайна температура и дори газирана вода.

Culligan Product
Системи за филтриране на вода

Нашата гама от системи за филтриране на вода за дома подобрява качеството на водата направо от чешмата. Чрез ефективно премахване на нежеланите примеси, които могат да променят вкуса, миризмата и цялостното качество на водата, използвана за пиене и готвене, ние гарантираме, че домакинствата се радват на превъзходно хидратиращо изживяване.

Culligan Product
Омекотители за вода

Омекотителите за вода Culligan удължават живота на водопроводните инсталации и уредите, като предотвратяват образуването на варовик. Омекотената вода също означава по-гладка кожа и по-копринена коса. Освен това, като намаляват котления камък в натрупван по нагревателите на бойлерите, те подобряват ефективността им и помагат за намаляване на разходите за енергия.

Решения за чиста, питейна вода за дома

От доставяне на чиста питейна вода до справяне с проблемите с твърдата вода и осигуряване на екологични системи за филтриране, Culligan покрива всички нужди от вода за жилищни сгради.

AC Slim +
 • Регулирайте солеността на водата според вашия вкус
 • Филтриране с обратна осмоза за отстраняване на всички примеси
 • Напълно проектиран и изработен с внимание в Италия
UF Slim
 • Регулирайте солеността на водата според вашия вкус
 • Филтриране с ултрафилтрация за отстраняване на всички примеси
 • Напълно проектиран и изработен с внимание в Италия
Zero
 • Компактна система за обратна осмоза
 • Пречистена вода директно от водопровода
 • Малък,бял,безшумен корпус
Uno
 • Устойчиво решение за пречистена вода у дома
 • Лесна поддръжка
 • Смяна на филтър веднъж годишно
Cube Firewall® Настолен диспенсър
 • Безкомпромисно пречистване с UVC Firewall® до 99,99% без вируси
 • Перфектен за компактни пространства на работното място и вкъщи
 • Устойчиво и енергийно ефективно решение
Selfizz NEO Диспенсър за филтрирана вода
 • Удобен за употреба, предоставя устойчива, пречистена вода
 • Отличителен, елегантен и вдъхновен от природата
 • Напълно проектиран и изработен с внимание в Италия
Чиста питейна вода

Лесен достъп до чиста вода, насърчаване на хидратацията и поддържане на семейното благополучие.

Подобрено омекотяване на водата

По-мека кожа, по-копринена коса и удължен живот на уреда за дома.

Безпроблемно обслужване

Предлагаме професионален монтаж, поддръжка и последващи грижи.

Направете запитване

Закупуване или наем? Изборът е Ваш! Можете да получите индивидуална консултация и да се насладите на по-добрата вода.

  Стъпка 1/3

  Две имена

  Back

  Стъпка 2/3

  Местопололожение на обекта?

  Back

  Стъпка 3/3

  Как можем да се свържем с вас?


  Защо да изберете Culligan за вашите нужди у дома?

  Select:

  Експертиза

  Ние в Culligan се гордеем, че разполагаме със специален екип от експерти по водата, които безпроблемно се справят с ежедневни проблеми с водата за домакинствата.

  Можете да разчитате на нашия екип да анализира задълбочено специфичните условия във Вашия дом, независимо дали става въпрос за проблеми с твърдата вода, примеси, влияещи върху вкуса и миризмата, или всякакви други предизвикателства, свързани с водата в жилищния сектор.

  Ние разбираме, че проблемите с водата могат да варират значително от един регион до друг и дори от едно домакинство до друго. Ето защо нашите експерти прилагат персонализиран подход, за да намерят перфектните решения, съобразени с вашите нужди.

  Culligan staff 3

  Осигуряване на качеството

  Използваме иновативни технологии за вода, за да поддържаме най-високите стандарти за качество на нашите продукти за питейна вода и омекотители. Този ангажимент гарантира, че нашите продукти са не само ефективни, но и екологични.

  Всяко решение се подлага на строги тестове, за да се гарантира производителност, надеждност и безопасност. Ние стоим зад всеки продукт, който предлагаме, уверени, че той ще ви осигури най-доброто качество на водата за години напред.

  Culligan staff 4

  Чиста и безопасна вода

  Патентованата технология за диспенсър за вода на Culligan гарантира чиста и защитена вода. Firewall® UVC постига до 99,9999% чиста от патогени вода за вашето домакинство. С Firewall® UVC можете да сте спокойни, знаейки, че питейната вода на Вашето семейство е защитена срещу вредни патогени, осигурявайки най-добрата безопасност на водата.

  Ние също така доставяме вода със страхотен вкус чрез нашата технология за филтриране с активен въглен. Разбираме, че примесите могат да повлияят на вкуса и миризмата на водата. Ето защо нашите системи за филтриране на вода за дома са проектирани да гарантират чиста вода с отличен вкус чрез премахване на широка гама от примеси, подобрявайки цялостното изживяване с вода за домакинствата.

  Homes glass water 2

  По-екологичен подход

  Ангажиментът на Culligan към устойчивостта върви ръка за ръка с нашата отдаденост да предоставяме висококачествени решения за филтрация задомове и предприятия. Ние разбираме значението на минимизирането на нашия отпечатък върху околната среда и това е ангажимент, който ни движи всеки ден.

  Ние не само се стремим да намалим собственото си въздействие върху околната среда, но също така даваме възможност на нашите клиенти да правят екологичен избор.

  Нашата гама от устойчиви опции позволява на клиентите да минимизират пластмасовите отпадъци чрез намаляване на нуждата от бутилирана вода. Освен това нашите системи за филтриране и омекотяване на водата са проектирани да бъдат енергийно ефективни, като допринасят за по-зелена планета, като същевременно потенциално намаляват сметките за енергия на домакинствата.

  Sustainability 5

  Закупуване или наем? Изборът е Ваш!

  Ние предлагаме гъвкави опции за закупуване, които да отговарят на Вашите нужди

  Наем

  • Безпроблемен и професионален монтаж без да нарушаваме работния процес
  • Фиксирани месечни разходи и гъвкави договори
  • Редовна поддръжка за отлична работа на устройствата
  • Персонален търговски представител и сервизен техник

  Закупуване

  • Еднократен разход и устройството е Ваша собственост
  • Предлагаме платена опция за сервизиране след покупката
  • Гъвкавост при използване на устройството спрямо Вашите нужди
  • Професионална услуга за монтаж