Нашата услуга

Нашият екип от експерти е тук, за да се погрижи за Вас и Вашето оборудване. От монтажа до поддръжката и последваща профилактика. Доверете се на експертите. Доверете се на Кълиган.

Свържете се с нас
Culligan 8
Culligan Image

Защо да изберете Culligan?

Бъдете спокойни с Culligan – вашият доверен партньор за специализирано оборудване за филтрация вече 85 години.

Независимо дали обмисляте диспенсър за вода, надеждна система, универсален многофункционален смесител или удобни обществени системи тип фонтани за пиене, можете да разчитате на нашия екип от експерти.

Бъдете сигурни, че нашите квалифицирани специалисти  ще оптимизират представянето на Вашата система, гарантирайки, че винаги ще се наслаждавате на най-добрата вода точно когато имате нужда от нея. С Culligan по-добрата вода е само на крачка разстояние.

Нашите персонализирани услуги, предоставени от нашите експерти

Открийте услуги, предназначени да отговарят на спецификациите на нашите продукти:

Culligan Image

Сервиз и поддръжка на устройства за филтрация

Готови ли сте да наемете своя филтриращ диспенър за вода при нас? Ние ви предоставяме напълно комплексна услуга.

Това включва инсталация, регулярна профилактика, подмяна на филтри и бърза реакция при проблем. За да гарантираме, че вашата машина е чиста и безопасна за употреба, ние също така предоставямерегулярна санитация.

Вие също така може да разчитате да получите най-добрия съвет, да Ви помогнем да изберете най-добрата локация за Вашето устройство, като се уверим, че е разположено близо до източник на вода или да осигурим по-отдалечена връзка, ако е необходимо.

banner_03_service

Пълна поддръжка за мултифункционалните вградени решения

Ние предлагаме планове за профилактика и поддръжка, които покриват всичко необходимо за вашия мултифункционален смесител.

Отпуснете се, докато ние се грижим за всичко, от регулярната поддръжка до подмяна на филтри, проверка на системата, и бърза реакция при проблем.

Разбираме важността да поддържаме Вашето оборудване в отлично състояние, за да можете да се наслаждавате на непрекъснат достъп до него. Освен това ние сме крачка напред, като можем да предложим напълно вградени решения с покритие в цялата страна.

banner_04_service

Инсталация на комбинирани устройства - фонтани с опция за пълнене на бутилка

Нашите обучени инженери са специализирани в монтажа, както на вътрешни, така и на външни фонтани и станции за пълнене на бутилки.

Преди монтажа, ние правим оглед на локацията, за да се убедим в наличието на източник на вода и обратен канал, ако е необходим.

Ние проактивно, подменяме филтърната комбинация на всеки 6 месеца за да гарантираме оптимална хигиена. Няма нужда да следите, посещенията се осъществята по строг график за чиста вода във всяка чаша.

Поддръжка
Ние вярваме в грижата за вашето оборудване с редовна поддръжка. В зависимост от продукта, който изберете, нашата услуга включва: профилактика на наето оборудване, санитация, подмяна на филтърна комбинация, подмяна на захабени компоненти( при необходимост)
Консултация
Ако има техническа неизправност, ние ще реагираме бързо, просто ни се обадете и ние или ще поправим, или ще заменим вашата машина. Ние предоставяме комплексна услуга , за да ви гарантираме изправни и работещи машини.

Свържете се с нашите експерти

Попълнете тази форма, за да можем да се свържем с вас относно Вашето запитване.

    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.