НАШИТЕ МАРКИ

Sector Offices 4
Culligan Image

Световно признат, с доверие в индустрията

Където и да отидете по света, има вероятност да намерите нашите марки наблизо. Гордеем се, че сме едно от най-известните и доверени имена в света в сферата на водата, репутация, която сме изградили чрез наследство от доверие, иновации, обслужване и качество.

Ние предоставяме по-чиста, по-мека вода на хората по света чрез марки като Culligan, Zip Water, ZeroWater, Blupura, Quench и др. От домове и офиси до индустрията и цели градове, ние показваме ангажимента си към чистата вода с всяка чаша.

Навсякъде, където хората се нуждаят от по-добра вода, ние сме там. Широкият ни отпечатък ни дава възможност да окажем силно положително въздействие върху глобалната устойчивост.

Our brands

Повече от 80 години Culligan е вашият локален експерт в избора на по-добра вода с пълно обслужване.
Culligan проектира, инсталира и обслужва решения за омекотяване, филтриране, бутилирана вода и вода без бутилка, които помогнаха на поколения щастливи клиенти да се насладят на най-добрата вода досега.

Производителят на най-модерните в света устройства за питейна вода, Zip разполага с световно-призната технология за незабавно дозиране на филтрирана, охладена, гореща или газирана вода до множество домакинства и офис пространства.

С напреднала йонообмена технология и 5-степенни филтрация, каните и филтрите ZeroWater премахват почти всички (99,6%) видими, разтворени твърди частици, в сравнение с до 50% при други водещи марки