Диспенсърите за филтрирана вода се отличават с изключителна производителност и качество.

Tick icon
Безкраен източник на чиста питейна вода
Tick icon
Икономически изгодни решения за хидратация за всеки бюджет
Tick icon
Драстично намалява употребата а пластмасовите бутилки за еднократна употреба на работното място или у дома.
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
Индивидуален подход
96% от нашите клиенти са доволни
Иновативни продукти
Драстично редуцираме употребата на пластмасови отпадъци за еднократна употреба

ДИСПЕНСЪРИ ЗА ФИЛТРИРАНА ВОДА CULLIGAN

Нашият експертен екип ще Ви консултира кой е правилният модел диспенсър за вода, който да отговори на вашите нужди и ще ви посъветва дали покупката или наемането е най-добрият избор за вас.​

Диспенсъри за филтрирана вода

свободно стоящи или предназначени за плот устройства, които се свързват директно към водопроводната мрежа.

Вградени решения за филтрация на питейна вода

устройствата се монтират на плот и разполагат с охлаждащ/ затоплящ блок под мивката.

ХоРеКа професионални решения


елегантни, спестяващи място, предназначени за плот.

Кой диспенсър за филтрирана вода да избера?

С натискането на един бутон на диспенсърите за филтрирана вода, можете да се насладите на пречистена вода на момента, точно както ви харесва. От свежо охладена или гореща вода до приятно газирана вода, има по нещо за всеки вкус.

Благодарение на нашите апарати за питейна вода с директна връзка към водопровода, галоните с бутилирана вода са нещо от миналото. Водата, която се филтрира на няколко етапа, идва директно от чешмата.

Употребата на диспенсъри за пречистване на водата директно от източника в много случаи е по-евтино от закупуването на бутилирана вода и имате предвидим, фиксиран разход

В зависимост от броя филтриращи системи можете да спестите до 60% от съществуващите разходи за бутилирана вода.

Culligan-FourReasonsModule-650x400
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Ако търсите компактно решение, спестяващо пространство, но със стилна и изчистена визия, което ще предложи и всички функцционалности. Решенията на Culligan за вграждане са правилният избор. Устройството е проектирано за нуждите на натоварени локации . Можете да избирате между две разновидности от опции топла и студена или топла, студена и газирана с класически или touch смесител.

Culligan-Service-Products-350x530-Taps
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Вие сте собственик на заведение или хотел? Чрез нашата концепция ще осигурите студена и газирана премиум вода в елегантни стъклени гарафи с високо качество, с които да посрещнете нуждите на Вашите гости.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-Tap04
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Имате допълнителни въпроси?

Тук ще намерите най-важната информация за диспенсърите за вода.

Наем на диспенсър за филтрирана вода?

С опцията за наем, гъвкавото финансиране и фиксираният разход ви предлагаме предимство. В договора за наем са включени: Консултация при избора на устройство;
Оглед;
Безплатен монтаж;
Безплатна сервизна поддръжка,
Гарантирана профилактика;
Реакция до 24 работни часа;
Конкретната цена на наема на диспенсъра за вода зависи от модела, който изберете и договорения срок. С удоволствие ще изготвим индивидуална оферта.

Покупка на диспенсър за филтрирана вода

Когато купувате диспенсър за вода, вие купувате ново устройство за вода. Следователно първоначалните разходи за закупуване са значително по-високи, отколкото ако системата е под наем. По желание може да се сключи допълнителен договор за сервизиране и профилактика на всеки 6 месеца.

Как се филтрира водата в диспенсъра?

Във всяка една точка на страната, ние искаме да Ви осигурим най-доброто качество на питейната вода, независимост от локалните условия. В цял свят са установени повече от 800* специфични и неспецифични съставки в питейната, което прави особено важно качеството на използваната филтрация и подбора на правилната комбинация от филтри. В допълнение патентованата система Firewall гарантира 99,9999% чиста от вируси и бактерии вода в чашата. В случай на специфична нужда можем да предложим и филтрация чрез Обратна осмоза- Reverse Osmosis.

Колко струва един диспенсър за филтрирана вода?
В зависимост от вида и оборудването, цените на диспенсърите за вода могат да варират. Можете да се насладите на питейна вода с най-високо ниво на хигиена само от 2,50 лева на ден. Това ви спестява в пъти повече в сравнение с доставката на бутилирана вода. С нашия калкулатор на разходите можете сами да изчислите колко можете да спестите.
Има ли диспенсъри за филтрирана вода с опция за газирана вода?

Да, разполагаме с модели с различен капацитет и опции. Диспенсърът за вода е оборудван с допълнителна бутилка CO₂. Бутилката може да се съхранява дискретно в базата на диспенсъра или в шкафа под мивката на вашата кухня или плот.

Нашият website ви предлага информация за това, което трябва да имате предвид при избор на диспенсър за газирана вода. Ще откриете всички моделите, които има опция за газирана вода.

.

Диспенсър за вода настолен или свободно стоящ : кой вариант е по-добър?

Всичко зависи от вашите предпочитания, изисквания и пространство.

Настолно устройство може да се постави директно върху плот, за да спести място. Това го прави идеален за интегриране в кухни или на кухненски плотове.

Нашите свободно стоящи модули са идеални ако нямате място на плота. Системите предлагат допълнително пространство в базата на машината за съхранение на филтри за вода или бутилки с CO₂.

Нашата услуга за предоставяне на пречистена, филтрирана, питейна вода обхваща всички индустриални сектори.

Всеки ден компании стават част от промяната, заменяйки бутилираната вода с употребата на диспенсър за филтрирана вода. Ами ти?

Свържете с нашите експерти

Моля попълнете формата, за да можем да отговорим възможно най-детайлно на Вашето запитване.


    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.