Лимитирано предложение: 1 месец безплатен тестов период*

Може ли чаша вода да промени света?

Да, може. С диспенсър за вода от Culligan! Заявете оферта сега и опазвайте околната среда с всяка чаша вода!

Направете запитване
world-water-day-campaign-header

Защо една чаша вода може да промени света?

Защото редуцира употребата на пластмаса
Защото подобрява здравето на вашите служители и повишава тяхната продуктивност
Защото намалява вашия CO2 отпечатък
Тъй като намалява разходите ви за питейна вода с до 90%
Culligan Image

Защо да изберете Culligan?

Неизчерпаем източник на питейна вода
Нашите услуги включват консултации, намиране на индивидуално решение и текущо обслужване, както и поддръжка през целия срок на договора.
Години натрупан опит в областта
6 милиона домакинства и 2,5 милиона компании вече се наслаждават на нашата чиста питейна вода всеки ден.
Иновации
Като доверен доставчик на иновативни водни технологии и услуги, ние се ангажираме да разработваме интелигентни, щадящи околната среда решения, за да гарантираме, че хората навсякъде имат достъп до безопасна, чиста вода, когато имат нужда.

Компании, които ни се доверяват

Нашите диспенсъри отблизо

Нашите диспенсъри отблизо

Вода директно от вашия водоизточник

Благодарение на нашите диспенсъри за филтрирана, питейна вода с директна връзка към водопровода, логистика и носене на стекове с вода или галони е нещо от миналото. Питейната вода се филтрирана няколко пъти, идва директно от ВиК мрежата.

Това ви позволява значително да намалите разходите си за вода.

Business c7 6

Вградени решения за филтрирана вода

Може да се монтира дискретно

Не желаете допълнителен уред в кухнята – но и не искате да се лишавате от удоволствието от свежа, питейна вода? Тогава вградените решения за филтрирана вода Culligan са правилният избор.

Без значение дали като класически смесител или със сензорен панел. Разбира се с опции за газирана или студена вода по желание.

Homes 7touch 1

ХоРеКа решения

Идеален за ХоРеКа сектора

Вие сте собственик на заведение? Възползвайте се от вградените решения за вода Culligan и възможността да предложите своя собствена премиум вода.

Можете да предложите газирана вода или да сервирате свежо, охладена пречистена на момента питейна вода. И всичко това с минимални усилиякато елиминирате излишната логистика и без необходимост от място за съхранение.

Business tap firewall 4 1

Подходящо решение за филтрирана, питейна вода за всяка работна среда

C7 Firewall®
  • Прецизна филтрация на питейна вода
  • Удобен за потребителя интерфейс и елегантен дизайн
  • До 99,99% без вируси
Selfizz NEO
  • Удобен за употреба, предоставя устойчива, пречистена вода
  • Отличителен, елегантен и вдъхновен от природата
  • Напълно проектиран и изработен с внимание в Италия

Предимства на диспенсърите за филтрирана вода

Спестявате разходи

Удоволствие от
чиста, питейна вода от 2,50 лв. на ден

Никога не е било толкова лесно и удобно да пиете вода, като същевременно щадите околната среда и спестявате средства.

Само с 20 стотинки на литър спестявате значително в сравнение с употребата на пластмасови бутилки в дългосрочен план.

Finances 1

Несравнима хигиена

99,99% вода без микроби

Нашите диспенсъри за вода имат множество хигиенни функции, за да гарантират, че получавате най-високо качество на вашата питейна вода.

От мултифилтриращи филтърни комбинации, UV лампи до нашите индивидуално и качествено обслужване и поддръжка, ние гарантираме безпроблемна работа на вашите диспенсъри за вода.

Business c7 6

Опазваме околната среда

1000 пъти по-малко въздействие върху околната среда

Знаете ли, че с филтриращ диспенсър имате 1000 пъти по-малко въздействие върху околната среда, отколкото с потребление на минерална вода от пластмасови бутилки?

Защитете околната среда, като редуцирате употребата на пластмасови бутилки в дългосрочен план и помогнете за намаляване на пластмасовите отпадъци. Насърчавайте устойчивостта във вашия бизнес, като се наслаждавате на току що пречистена, питейна вода с натискането на един бутон.

Sustainability 1

Повишете комфорта

Чиста, питейна вода на една ръка разстояние

С нашите диспенсъри за вода, можете да пиете чиста, питейна вода всеки ден и в същото време да спестите разходи, логистика и място за съхранение на бутилки.

Освен това не е нужно да се притеснявате за поддръжката на вашия диспенсър за вода. Нашите експерти ще се погрижат за това вместо вас

Glass water 1
Icon
Колко души са снабдени с питейна вода?
80 Души

Водоснабдяване с бутилирана вода

Icon
/Година
Icon
19 л. галони с вода, които трябва да се пренесат
Icon
Пластмасови галони
Icon
С диспенсър за филтрирана вода вие спестявате
10 158€ /година
Icon
Наемът на диспенсър за вода включва цялостна поддръжка: наем, монтаж, профилкатика по стриктен график и обслужване на клиенти.
Culligan Image

Филтрирана, свежа и безопасна за консумация вода

Насладете се на отличното качество на водата.

Системата за почистване Firewall® UVC осигурява пречистване при дозиране, което е до 99,9999% без патогени. Технологията BioCote® на Culligan използва слой със сребърни йони, който инхибира растежа на микробите върху повърхностите. Филтрирането с активен въглен премахва примесите и се бори с обезцветяването, вкуса и миризмата за кристално чиста вода с най-високо качество.

Culligan Image

Ние от Culligan сме на разположение за Вас

Монтаж
Нашите квалифицирани техници монтират безпроблемно пълната ни гама оборудване за филтрирана вода, включително диспенсъри за вода, вградени системи за студена и топла вода и фонтани за пиене. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка.
Поддръжка
Ние вярваме в грижата за вашето оборудване с редовна поддръжка. В зависимост от продукта, който изберете, нашата услуга включва: профилактика на наето оборудване, санитация, подмяна на филтърна комбинация, подмяна на захабени компоненти( при необходимост)
Консултация
Ако има техническа неизправност, ние ще реагираме бързо, просто ни се обадете и ние или ще поправим, или ще заменим вашата машина. Ние предоставяме комплексна услуга , за да ви гарантираме изправни и работещи машини.

Често Задавани Въпроси

В зависимост от модела, капацитета и характеристиките на диспенсъра за вода, разходите могат да варират. С Culligan устройства, можете да пиете филтрирана, здравословна вода за 2,50 лв на ден.

Преди да закупите, трябва да помислите за вашите индивидуални изисквания. Това включва:   Монтаж: Къде трябва да се монтират диспенсърите за вода? Трябва ли устройствата да се поставят на плот или ще бъдат самостоятелно стоящи?   Специални изисквания: Има ли специфични изисквания за монтаж, напр. инсталиране в тесни пространства?   Капацитет на употреба: Колко души ще използват използват диспенсърите за вода?   Опции вода: Какви опции вода желаете да има (студена, топла, газирана и т.н.)?

Да, Culligan има модели, които ви позволяват да дозирате вода с различни нива на газировка. За тази цел диспенсърът за вода е оборудван с допълнителна бутилка CO₂. Бутилката може да се съхранява далеч от погледа в базата на машината или във вашата кухня или плот.

Това зависи изцяло от вашите предпочитания, изисквания и пространство.   Настолно устройство може да се постави директно върху работния плот, за да спестите място. Това прави нашите настолни устройства идеални за интегриране в кухни или на плотове. Компактните му размери му позволяват да се използва и в други, пространствено ограничени среди, като например в тесни кухненски боксове в офиса.   Нашите свободностоящи устройства са идеални ако нямате място на плота си. Системите предлагат допълнително пространство в базата за съхранение на филтърна комбинация или CO₂ бутилка. Поради конструктивната си височина са подходящи за кухни или отворени пространства, където могат да се монтират свободностоящи.

Ето защо трябва да изберете Culligan:

Намаляване на пластмасата за еднократна употреба
Намаляване на разходите за питейна вода
Подобряване на здравословното състояние на служителите
Редуциране на CO2 емисиите


    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.


    *Офертата е валидна за всички нови договори за наем на устройства в периода от 22.03.2024 – 30.04.2024. При отдаване под наем минимум 24 месеца. Аксесоарите и сервизните пакети са изключени. Офертата може да се използва само веднъж от клиент. Промоцията не може да се комбинира с други оферти.