Устойчива хидратация

Culligan се ангажира с по-устойчиво бъдеще. Нашите иновативни продукти са предназначени да намалят пластмасата за еднократна употреба, да насърчават опазването на околната среда и да помогнат за намаляване на въздействието на Вашия бизнес върху околната среда.

Culligan 8
Culligan Image

Намаляване на пластмасовите отпадъци

Ние в Culligan сме посветени на това да помагаме на бизнеса да постигне целите си за устойчивост, като създаде енергийно ефективно бъдеще без пластмаса.

Нашите продукти в световен мащаб са предотвратили използването на 40 милиарда пластмасови бутилки за еднократна употреба. И всяка инсталация на нашите филтриращи системи спестява 1440 бутилки от депата.

Culligan Image

Екологична технология

Устойчивостта среща напредналата технология с някои от характеристиките на нашите продукти. С машини, използващи екологично охлаждане R600a, което гарантира оптимална производителност, като същевременно минимизира консумацията на енергия.

Разбираме важността на пестенето на енергия. Ето защо някои от нашите диспенсери за вода се предлагат с енергоспестяващ режим Sleep mode, който автоматично се настройва към ниска консумация на енергия по време на периоди на неактивност.

Culligan Image

Culligan CARES

Подпомагане на общностите за достъп до по-чиста вода.

Създадена през 2005 г., Culligan CARES подпомага общности, нуждаещи се от чиста вода. Управляван от комитета CARES и нашите дилъри, 99% от финансирането се набира от дилъри.

В партньорство с неправителствени организации като Convoy of Hope, CARES се фокусира върху местна подкрепа, чиста вода и помощ при бедствия.

От 2015 г. насам са завършени над 25 глобални проекта, включително в Уганда и Лаос.

Culligan Image

Нашият ангажимент

Справянето с многостранното предизвикателство на устойчивостта е от решаващо значение за един по-добър свят. Ние в Culligan признаваме силата на по-чистата и по-здравословна вода за подобряване на живота в световен мащаб.

Ние се ангажираме да осъществим промяна там, където това е най-важно. В съответствие с целите на ООН за устойчиво развитие, ние разработихме набор от основни ангажименти, за да насочим усилията си към по-устойчиво бъдеще.

Свържете се с нашите експерти

Попълнете тази форма, за да можем да се свържем с вас относно Вашето запитване.

    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.