Иновации

Водени от иновациите и отговорността към околната среда, ние интегрираме модерни технологии, за да създадем висококачествени, сертифицирани продукти. Нашата цел: предоставяне на най-безопасното, най-устойчивото и изключително освежаващо водно изживяване.

Culligan 2

Защо да изберете Culligan?
Чиста, сертифицирана, екологична иновация

Select:

Firewall® UVC пречистване

Патентованата Firewall® UVC технология на Culligan осигурява цялостно пречистване на водата, достигайки от източника до дозатора, предотвратявайки навлизането на бактерии и вируси.

Тази предпазна мярка гарантира постоянен източник на чиста, вкусна питейна вода за вашия персонал.

Business tap firewall 4 1

Високоефективна филтрация

Висококачествените карбонови филтри на Culligan са ефективни при премахване на утайки, хлор и различни замърсители от водата.

Освен пречистването, тези филтри неутрализират неприятните вкусове и миризми, създавайки свежо, освежаващо хидратиращо изживяване.

Water filtration 4

Антимикробна защита

Антимикробната технология BioCote® инхибира микробите, причиняващи миризми и петна, като бактерии и мухъл по повърхностите на дозиращата зона.

Обърнете внимание, че BioCote® не предпазва от вируси и не замества добрите практики за ежедневна хигиена на вашия диспенсър

Glass water 1

Безконтактно дозиране

Нашите решения без докосване елиминират необходимостта от докосване на бутони, намалявайки риска от предаване на микроби между потребителите.

Zip hydrotap classic plus 7

Иновация за чист, изключителен вкус

Авангардна иновация на Culligan, предефинираща стандартите за чистота на водата:

Culligan Image

Firewall®: Чистота и защита

Незабавно пречиства водата до 99,9999% от бактерии.

Нашата патентована технология Firewall® осигурява цялостно пречистване от източника до дозатора на вашия диспенсър, действайки като бариера срещу бактерии и вируси.

По-бърз и по-ефективен от конвенционалните UV методи, Firewall® определя най-високия световен стандарт за пречистване на вода.

Culligan Image

Карбонова филтрираща система

Нашите усъвършенствани филтри елиминират утайки, хлор и примеси, като същевременно запазват основните минерали за чиста, вкусна вода.

Екологичните, биоразградими пълнители са защитени с BioCote® и сертифицирани по глобалните стандарти, гарантирайки както чистота, така и отговорност към околната среда.

Culligan Image

BioCote® защита

За разлика от обикновените добавки, BioCote® се имплементира по време на производството на продукта, осигурявайки непрекъсната, дълготрайна повърхностна защита, която не избледнява и не се отмива. Това помага да се запази ефективността му през целия живот на диспенсъра.

BioCote® е сертифициран от HACCP International, като предпазва повърхностите от микроби, причиняващи миризми и петна.

Моля, имайте предвид, че BioCote® не замества нуждата от ежедневна хигиена и почистване на устройството.

Свържете се с нашите експерти

Моля, попълнете тази форма, за да можем да се свържем с вас относно Вашето запитване.

    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.