Иновации

Водени от иновациите и отговорността към околната среда, ние интегрираме модерни технологии, за да създадем висококачествени, сертифицирани продукти. Нашата цел: предоставяне на най-безопасното, най-устойчивото и изключително освежаващо водно изживяване.

Culligan 2

Защо да изберете Culligan?
Чиста, сертифицирана, екологична иновация

Патентованата Firewall® UVC технология на Culligan осигурява цялостно пречистване на водата, достигайки от източника до дозатора, предотвратявайки навлизането на бактерии и вируси.

Тази предпазна мярка гарантира постоянен източник на чиста, вкусна питейна вода за вашия персонал.

Висококачествените карбонови филтри на Culligan са ефективни при премахване на утайки, хлор и различни замърсители от водата.

Освен пречистването, тези филтри неутрализират неприятните вкусове и миризми, създавайки свежо, освежаващо хидратиращо изживяване.

Антимикробната технология BioCote® инхибира микробите, причиняващи миризми и петна, като бактерии и мухъл по повърхностите на дозиращата зона.

Обърнете внимание, че BioCote® не предпазва от вируси и не замества добрите практики за ежедневна хигиена на вашия диспенсър

Нашите решения без докосване елиминират необходимостта от докосване на бутони, намалявайки риска от предаване на микроби между потребителите.

Иновация за чист, изключителен вкус

Авангардна иновация на Culligan, предефинираща стандартите за чистота на водата:

Culligan Image

Firewall®: Чистота и защита

Незабавно пречиства водата до 99,9999% от бактерии.

Нашата патентована технология Firewall® осигурява цялостно пречистване от източника до дозатора на вашия диспенсър, действайки като бариера срещу бактерии и вируси.

По-бърз и по-ефективен от конвенционалните UV методи, Firewall® определя най-високия световен стандарт за пречистване на вода.

Culligan Image

Карбонова филтрираща система

Нашите усъвършенствани филтри елиминират утайки, хлор и примеси, като същевременно запазват основните минерали за чиста, вкусна вода.

Екологичните, биоразградими пълнители са защитени с BioCote® и сертифицирани по глобалните стандарти, гарантирайки както чистота, така и отговорност към околната среда.

Culligan Image

BioCote® защита

За разлика от обикновените добавки, BioCote® се имплементира по време на производството на продукта, осигурявайки непрекъсната, дълготрайна повърхностна защита, която не избледнява и не се отмива. Това помага да се запази ефективността му през целия живот на диспенсъра.

BioCote® е сертифициран от HACCP International, като предпазва повърхностите от микроби, причиняващи миризми и петна.

Моля, имайте предвид, че BioCote® не замества нуждата от ежедневна хигиена и почистване на устройството.

Свържете се с нашите експерти

Моля, попълнете тази форма, за да можем да се свържем с вас относно Вашето запитване.

    С изпращането на данните си декларирам, че съм прочел политиката за поверителност*.