Campaign no longer exists

Pure Water вече е Culligan BG.

Pure Pro е търговска компания основана през 2011 година с основна дейност внос, дистрибуция, продажба, отдаване под наем и сервиз на устройства за филтриране на питейна вода и пречистватели на въздух. Нашата компания бе придобита от Waterlogic, последвано от обединение с www.Culligan.com , водещ глобален дизайнер, производител, дистрибутор и доставчик на сервизни услуги в областта на филтрацията.

Обединените компании сформираха международен, експертен екип, сплотен от общи ценности и ясна цел- осигуряване на решения и услуги за устойчива, питейна вода, защото го заслужавате! Искаме да споделим този вълнуващ момент и да отпразнуваме заедно като Ви дадем възможност да вземете участие в нашето колело на късмета.

ЕТО КАКВО МОЖЕТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ

 10% отстъпка от месечния наем за първата година при сключване на нов договор за 24 месеца.

Голямата награда – нашия най-актуален и иновативен диспенсър за филтрирана вода SELFIZZ NEO на стойност 4000 лева.

ОВЛАЖНИТЕЛ ЗА ВЪЗДУX WINIX

Пречиствател за въздух WINIX ZERO Compact.

За съжаление не спечелихте нищо, опитайте късмета си отново.

НОВО: SELFIZZ NEO

Празнувайте с нас нашия нов диспенсър за вода Selfizz NEO. Selfizz NEO впечатлява не само с изключителния си първокласен дизайн, но и с уникалната си Firewall® UV технология. Предлага се изключително и само в Culligan.

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ

Серията Selfizz NEO.

 

НЕСРАВНИМА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ХИГИЕНА

Нашата патентована и сертифицирана Firewall® UV технология елиминира 99,999999% от вирусите, микробите и бактериите от водата, като гарантира чиста и безопасна вода. Предлагаме ви свежо изживяване с консумацията на чиста вода на момента.

firewall-hygiene-technologie

При Firewall, UV лампата се позиционира при дозатора. Тя пречиства водата до изхода на водата и унищожава вируси, микроби и бактерии точно преди водата да се дозира в чашата.

Firewall е система за самонаблюдение: ако някоя част от системата не е в предвидените работни параметри, системата спира подаването на вода. Така че винаги можете да разчитате на безопасна, чиста вода.

selfizz-neo-firewall_650x400

*Томболата Колелото на късмета важи за периода 07.11.2023 – 03.12.2023. Няколко награди могат да бъдат спечелени като част от промоцията Колелото на късмета. Прави се разграничение между главни награди и незабавни награди. Сред печелившите главни награди, които попаднат „Selfizz NEO“ и Пречиствател за въздух WINIX ZERO Compact. Разходите за доставка и монтаж са включени в цената. Не е включена услугата поддръжка. Всички основни награди ще бъдат изтеглени в края на състезанието на 04.12.2023 г. и победителите ще бъдат уведомени по имейл. Жребият ще бъде направен на случаен принцип с помощта на инструмента
“: https://commentpicker.com/random-name-picker.php”. Незабавните награди включват кутиите „10% отстъпка“ и “Овлажнител за въздух Winix“. Всеки участник, който попадне в полетата за моментални награди, ще бъде информиран от представител на Culligan по телефона. Ваучерът за отстъпка от 10% е валиден само за нови договори от 24 месеца или повече за наем на диспенсър/и за филтрирана вода. Аксесоарите, CO2 и сервизните пакети не са включени в томболата. Разходите за доставка и монтаж са включени в цената. Всеки може да участва в томболата с колелото на късмета само веднъж. Промоцията не може да се комбинира с други. Служителите на Culligan са изключени от промоцията.